клас - це сім'я

клас - це сім'я
Наше майбутнє у наших руках!

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Як встигати в школі

Успішне навчання в школі є хорошим фундаментом для майбутньої кар'єри і самостійного життя. В дитинстві деякі підлітки іноді цього не усвідомлюють повною мірою і починають погано вчитися. Іншим же буває просто не вистачає часу на навчання через безліч різних причин. У кожному разі, одного разу вам доведеться отримати атестат з вашими оцінками, і набагато краще, якщо вони будуть позитивними.
Інструкція
1
Щоб встигати в школі сплануйте свій час. Складіть приблизний розпорядок дня, коли робити домашнє завдання, а коли займатися іншими справами. Правильний розподіл часу допоможе встигати робити куди найбільше, ніж раніше.
2
Намагайтеся завжди попередньо готуватися до всіх контрольних та іспитів. Ті учні, які частіше повторюють пройдений матеріал - набагато краще здають тести, та інші завдання для перевірки знань.
3
Якщо в вашому щоденнику будуть позитивні відмітки, вчителі частіше будуть підтягувати вас, давати можливість доповнити відповідь, можливо навіть робити якісь поблажки. Так часто робиться, щоб не псувати учневі атестат. Для цього покажіть свій інтерес до навчання (хоча б, створіть видимість), нехай у вас буде не все виходити, хороші оцінки будуть ставити частіше.
4
Намагайтеся не потрапляти в конфліктні ситуації з однокласниками. Подібна атмосфера заважає продуктивній навчанні. Тому або знайдіть шлях до вирішення конфліктів, помирившись, або справа може дійти зміни класу або школи (що іноді є навіть хорошим варіантом розвитку подій).
5
Для успішного навчання запишіться в різні гуртки, беріть участь в культурному і громадському житті школи. Вчителі люблять активних учнів, і роблять їм знижку в навчанні, враховуючи їх зайнятість в подібних справах.
Зверніть увагу
Списування є порушенням навчальної етики та мало допомагає в придбанні нових знань. Однак, якщо це єдиний можливий варіант здачі контрольної - можете використовувати і його. Знання можна підтягнути, а оцінки в атестаті змінити не можна.

Немає коментарів:

Дописати коментар